Volgens ons verdient ieder mens het om zichzelf te verwennen met een heerlijke stoomsessie in een stoomcabine. Door geregeld een stoombad in de stoomcabine te nemen blijf je energiek en fit. Zelfs een korte stoomsessie zorgt voor ontspanning. Het levert je dan ook tal van blijvende voordelen op, zoals stressvermindering, betere nachtrust, een gezondere huid en verbeterde weerstand.

 

 

 

Stressvermindering.

Een stoomsessie in een stoomcabine werkt ontspannend, ook voor je geest. Het maakt je hoofd helemaal leeg. Hierdoor verdwijnt stress dan ook als sneeuw voor de zon. Je voelt de spanningen gewoon wegsmelten. Het zorgt dus voor een adempauze, waardoor je de drukte veel beter aan kan. 

 

Betere nachtrust.

Heb je last van slaapproblemen? Dan ook kan een stoomcabine je hier vanaf helpen. Een stoomsessie heeft namelijk een zeer ontspannend effect. Hierna val je veel gemakkelijker in slaap en kun je genieten van een zeer goede nachtrust. 

 

Gezondere huid. 

Door de warmte van het stoom worden je huidporiën geopend. Je zweet alle onzuiverheden eruit, waardoor je huid er glanzender en gezonder uit gaat zien. 

 

Betere weerstand.

Door geregeld te stomen in een stoomcabine verbeter je jouw weerstand. Je bent dan minder gevoelig voor verkoudheid en griep. Voeg een aroma, zoals eucalyptus, toe in de cabine. Dit aroma heeft een zeer heilzame werking en zal verkoudheid verminderen.